Båtplatser

Hamnen har 475 båtplatser
Flytbryggor med Y-bom eller fasta bryggor
Djupgång i hamnen är 2,5 - 5 m
Båtplatsernas bredd spänner från 2,3 - 6 m
Gästbåtar hänvisas till H-bryggans NV sida samt till I-bryggans SV sida eller på grönmarkerad plats.

BÅTPLATSÖVERSIKT (pdf)

Helårsplatser

I mån av tillgång kan båtplats hyras eller köpas (andel) med eller utan fiskestuga eller vinteruppställningsplats.

Vinterplatser

Båtar från andra hamnar som saknar vinteruppställningsplats kan hyra enbart plats på land. Även husvagnar och husbilar kan hyra plats till vinteruppställning.

Förråd

Behöver du förvara utrustning till din båt finns möjlighet att hyra förråd. Förråden ligger i anslutning till uppställningsplatserna och har även el.

Kölista

Fyll i anmälan i detta formulär om du vill sätta upp dig på kö för något av ovanstående. Från och med 2022 tas en administrativ avgift ut om man önskar stå i kö för båtplats (400kr/år). Ange din e-post som meddelande vid betalning till bankgiro 773-8065.

Intresseansökan

Är du intresserad i något av ovanstående och har fler frågor? Kontakta hamnkontoret via alternativt ring eller besök oss under våra öppettider.

Anmälan om uthyrning av båtplats för medlem

Är du medlem och vill hyra ut din båtplats i 2:a hand genom hamnen? Fyll i avtal om uthyrning genom hamnen och skicka in till hamnkontoret så hjälper vi till med uthyrningen. Du får betalt för att din båtplats kommer till användning och hamnen tar en del av hyran som provision.

Är du medlem och själv vill hyra ut din båtplats privat måste hamnen godkänna den du hyr ut till. Då ska du fylla i avtal om privatuthyrning och skicka eller lämna in den till hamnkontoret. Vid privatuthyrning är du som medlem ansvarig för att den som hyr din plats blir informerad om ordningsreglerna. Hamnen tar ut en administrativ avgift för att hantera privatuthyrning som du som medlem betalar varje gång du hyr ut din båtplats.